Již zítra Nihil Baxter, Bonus a Palahniuk na Sedmičce!

|
Již zítra Nihil Baxter, Bonus a Palahniuk na Sedmičce!

NIHIL BAXTER jsou kapela, který k zahrání 18 songů stačí necelejch třináct minut. Žádný sraní, žádný zbytečnosti. Thrash punk ohlodanej až na kost. Jasnej odkaz na thrashový osmdesátky, ze kterýho se navíc nevytratil nadhled a neustálý narážky na všechny a na všechno. Vegetariáni, který to do vás naperou víc, než by zvlád leckerej řezník.

BONUS, aneb spousta altereg, spousta hudebních projektů. Když na nějakym počinu najdeš jeho jméno, můžes si bejt jistej, že držíš v ruce kvalitu. Každá kapela, ve který sem Bourka zastih, měla v sobě to, čemu bys asi řek drive. Sólově vydal dvě EP a dvě plnohodnotný desky. Čtyřikrát jsem si řikal, jak to kurva ten kluk dělá. Překonat sama sebe a zachovat si ksicht. Nedávno vydanou deskou Náměstí míru opět dokazuje, že na nějaký vytáčky nemá čas.

PALAHNIUK jsou trošku osobní slabost. Placku Idioglosních Kolosů mám stáleněkde doma, celou pokreslenou sprostýma pohlavnostma. Přerod na současnej Palahniuk jsem uvítal víc než radostně. Od prvního setkání rozsekanej, energie rozlitá po celym sále, ani strop nezůstane suchej. 4 vegetariáni. 4 nekuřáci. Ale padesát jehel do tvejch uší.

Info: Respektujte prosím, že se jedná o nekuřácký koncert. Na koncertě bude možné v případě zájmu ochutnat něco málo z vegan pokrmů. Koncert bude začínat přesně v19:00, přijďte tedy prosím včas. Vstup do klubu bude umožněn v 18:30.

Nihil Baxter (de), Palahniuk (cz), Bonus (cz)
Klub 007 Strahov / 14.04.2012 / 100 CZK / start 19:00

Facebook event události: http://www.facebook.com/events/179135545510751/

Odkazy:
http://nihilbaxter.blogspot.com/

http://bonus.temnysily.cz

http://www.bandzone.cz/palahniuk

www.starttoday.cz

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek