Před dvaceti lety umřel syn Erica Claptona

Před dvaceti lety umřel syn Erica Claptona

Dnes je tomu 20 let, co čtyřletý syn Erica Claptona vypadl z okna jejich bytu.

Ještě předchozí večer byl malý Conor, který žil se svou matkou, italskou herečkou Lori Del Santo, s Claptonem v cirkusu. Následující den šla Lori s přítelem do bytu jejich přátel, Eric byl ve svém hotelu nedaleko.

Hospodyně, co měla malého Conora hlídat, nechala při uklízení otevřené okno jejich bytu v 53. patře. Conor dopadl na střechu nedaleké čtyřpatrové budovy. Po události Clapton napsal písničku Tears In Heaven.

Při vystoupeních ji hrál ještě několik let, dokud se, jak sám říká, nevyronal se smrtí svého syna.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek