Bridges Left Burning (de), Skywalker a Just For Being již zítra v Chapeau Rouge

|
Bridges Left Burning (de), Skywalker a Just For Being již zítra v Chapeau Rouge

Pražské Chapeau Rouge opět zažije jednu ze skvělejch akcí, kterou by sis neměl nechat ujít ani ty. Ať už máš rád melodickej pop-punk, libuješ si v pořádnejch breakdownech, miluješ kapely jako Modern Life Is War, nebo jsi tak trochu hipsta a písničkářství je pro tebe to pravý, určitě si ve středu přijdeš na svý.

Bridges Left Burning je šestice z německýho Frauenau hrající moderní melodický hardcore ve stopách právě zmíněnejch Modern Life Is War. Rozhodně je ale neřaď mezi další kopírky, kterejch je dneska jak hub po dešti. Kluci jdou svojí vlastní cestou, serou na nějakou trendy scénu a do muziky tlačej to, čemu věřej.

Skywalker ti určitě neunikli, takže jen krátce. Když se bavíme o sraní na scénu, tak neni kapela,která by tohle u nás splňovala víc. Kašlat na zajetý koleje, stylový hranice a názorový mantinely. Pop-punk, hardcore, metalcore, hiphop. Myslíš, že tohle nejde smíchat dohromady? Tak to si ještě kluky neslyšel. A to všecko se silnou myšlenkou, která nakope vaší fotrovitost do prdele.

Just For Being jsou pro nás zjevení na český scéně. A to i přesto, že hrajou už nějaký tři roky, pořád je to pro nás totální pecka. Výbornýho pop-punku je u nás jak šafránu, a když už to kapele hraje, tak texty stojej za prdlačku. Pokud si myslíš, že hlubší sdělení a politický témata v pop-punku nenajdeš, přijď a poslechni si tuhle partu. Sroluje ti trencle.

Bogotá Orkestar je neskutečnej týpek. Charismatickej malej osobitej frajer, původem z Chicaga,kterej se usadil v Praze a už skoro rok se tu snaží nějak protloukat. Ačkoliv má kořeny v hardcore scéně, rozhodl se skončit u ukulele a šířit svojí energii po našich klubech. Shiny happy people, to je celej on.

Info: Respektujte prosím, že se jedná o nekuřácký koncert. Na koncertě bude možné v případě zájmu ochutnat něco málo z vegan pokrmů.

Koncert bude začínat přesně v 19:30, přijďte tedy prosímvčas.

Vstup do klubu bude umožněn v 19:00.
Facebook event události: http://www.facebook.com/events/327758467254203/
Odkazy:

http://www.bridgesleftburning.com/

http://bandzone.cz/justforbeing

http://www.facebook.com/skywalkerhc?ref=ts

http://www.facebook.com/bogotaorkestar

www.starttoday.cz

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek