LAST MINUTE HC/METAL - STAB & Dirty Fingers již v úterý v café Na Půl cesty!

|
LAST MINUTE HC/METAL - STAB & Dirty Fingers již v úterý v café Na Půl cesty!

 

Nemáš co dělat v úterý po Velikonocích?  A máš chuť na pořádnej bodel? Tak i pro tebe tu je LAST MINUTE HARDCORE/METAL večírek - na poslední chvíli, extrémně rychlá a neskutečná nálož za minimální cenu - to vše s kapelami Dirty Fingers a STAB z Belgie !

VSTUP DOBROVOLNÝ - podpoř dle svých možností kapely z Belgie na tour....

// DIRTY FINGERS (Charleroi - Belgie) 
klip : http://www.youtube.com/watch?v=tCRaE8buycc
web : http://www.myspace.com/dirtyfingers
Energickej a hutnej hardcore-metal - vyhlídka slušný mosh párty.

// STAB (Kortrijk - Belgie)
klip : http://www.youtube.com/watch?v=mGO9lGTxxRU
Čechám již ne neznámej brutální hardcore zaříkávající se jmény jako Terror nebo First Blood.... a ostatně, zrovna s First Blood mají kluci pěknou hostovačku : http://www.youtube.com/watch?v=OfgIHNvbZZs Zřejmě slušnej oddíl! 

kdy : úterý 10.4 ; 19:00 - 22:00
kde : café Na Půl cesty - centrální park PANKRÁC - 5 min od metra C
Co znamená "vstupné je DOBROVOLNÉ " ? Přispěj kapelám dle tvých aktuálních možností. Kapely nehrají pro zisk, ale pro lidi. Stačí, když se zaplatí náklady (pronajmutí dodávky, dálniční známky, benzín...) Pokud dáš pade - proč ne, hodí se! Pokud dáš kilo, bude to ideálni! Pokud dáš stopade a víc, kapela bude neskutečně šťastná, protože si nebude muset hraní platit sama..... díky všem. ( doporučený příspěvek 100 Kč)

 

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek