Velikonoční hardcore smršť v dejvický Klubovně již zítra!

|
Velikonoční hardcore smršť v dejvický Klubovně již zítra!

THE LONG HAUL jsou relativně mladá anglická parta, která si za svý působení už stihla získat respekt u mnoha fanoušků nejen na ostrovech. A to jednak za kritikou velmi dobře přijatý EP split s kamarády z kapely Kerouac a jednak za strhávající explozi energie, kterou předvádí na svých živých vystoupeních. Zahráli si například po boku Trash Talk, Throats nebo Bastions. Intenzita Converge, matematická přesnost Botch, melodie připomínající Poison The Well a to celý podbarvený tajnou láskou k bluegrass muzice. Počátkem roku představili čerstvej dvanáctipalec 'Debtors', kterej vyšel na respektovanym anglickym labelu Tangled Talk records.

VEILS Nasranej ženskej vokál, punkovej drive a silná inspirace v melodickym hardcoru. Pro mě naprosto smrtící kombinace. Veils hrajou teprve pár měsíců, ale ve spojení s tímhle jménem neuslyšíte nic jinýho, než chválu.

xREFLECTONSx Oldschool hardcore kapela z Německa, která ten den měla původně vystoupit v Café Na Půl Cesty, ale jednoduše nám přišlo lepší koncerty spojit. Reflections hrajou vpodstatě to, co znáte od kapel z druhý půlky osmdesátejch let vydávajících pod hlavičkou Revelation Records. Pokud máte rádi konkrétně Warzone, Gorilla Biscuits nebo Side By Side, neměli byste si je nechat ujít.

Empty Hall Of Fame maj rádi kapely jako Have Heart, Verse, Another Breath, nebo třeba i Section 8. Na jejich hudbě je to znát, což můžete chápat jako velkej kompliment. Singl 'Dead Inside' z připravovanýho sedmipalce dává tušit další porci intenzivního hardcore a osvěžení naší lokální scény.

 

THE LONG HAUL (uk), VEILS (uk), xREFLECTIONSx (de), Empty Hall Of Fame (cz)

Dejvická Klubovna / 09.04.2012 / 150 CZK / start 18:30

 

Info:

Respektujte prosím, že se jedná o nekuřácký koncert. Na koncertě bude možné v případě zájmu ochutnat něco málo z vegan pokrmů. Koncert bude začínat přesně v 19:00, přijďte tedy prosím včas. Vstup do klubu bude umožněn v 18:30.

Facebook event události:

http://www.facebook.com/events/122521887864117/

 

Odkazy:

http://www.myspace.com/thelonghauluk

http://veilshc.bandcamp.com

http://xreflectionsx.bandcamp.com/

http://bandzone.cz/emptyhalloffame

 

 

 

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek