I.O.N.U. - hc/crust/metal (aut) + VOLUPTAS - HC/bl...

|
I.O.N.U. - hc/crust/metal (aut) + VOLUPTAS - HC/bl...
Datum: 
Středa 18. Červenec 2012 - Pondělí 29. Duben 2024
Účinkující: 

Massive Scar Era

Město: 
Praha
Místo: 
Chapeau Rouge
Cena: 
80,- Kč

Tvrdá muzika, skvělý ženský vokál, kytary-to vše je k vidění celkem často. Ve středu 18. července máte však šanci zažít unikátní koncert s nádechem exotiky. Do pražského klubu Chapeau Rouge totiž zavítají Massive Scar Era, egyptská kapela, která se pohybuje někde na pomezí post hard core a metalu. V čele skupiny stojí zpěvačka Sherine Amr (zpěv, kytara) a není rozhodně jedinou dívkou v kapele z Alexandrie. Druhou ženou je Nancy Mounir (housle, vokály) a síly obou pohlaví jsou v čtyřčlenné formaci skvěle rozloženy díky dvoum mužům. Karim Ashraf obstarává basovou kytaru a bubny rozeznívá Maged Faltas.

Skupina Massive Scar Era existuje již od roku 2005 a je nutno zmínit, že patří mezi to nejlepší, co Egypt v daném žánru nabízí. Za dobu své existence se představila například na Festivalu SOS,  Sweden Rock Festivalu po boku Dream Theater, In Flames nebo legendárních Motörhead, CorneStone Festivalu v Chicagu či v proslulém kalifornském klubu Whiskey Go-Go.

18. července byste koncert Massive Scar Era neměli vynechat nejen kvůli tomu, že egyptskou metalovou bandičku na našich pódiích příliš často nevidíme, ale především kvůli tomu, že vás čeká kvalitní a nevšední hudební zážitek. Očekávat se dá především repertoár z jejich posledního alba Precautionary Measures (2011) a skvěle se budou jistě bavit nejen příznivci trvdší muziky. Premiéra Massive Scar Era v České republice bude stát určitě za to! Vstupné je přátelských 80,- Kč a stejně přátelské jsou i ceny nápojů v undergound podlaží pražského klubu Chapeau Rouge

Ukázky tvorby zde:

http://www.reverbnation.com/massivescarera