NO OMEGA (swe), GRIEVED (swe), GOT A WOLF (cz), PA...

|
NO OMEGA (swe), GRIEVED (swe), GOT A WOLF (cz), PA...
Datum: 
Úterý 10. Červenec 2012 - Neděle 28. Duben 2024
Účinkující: 

NO OMEGA (swe), GRIEVED (swe), GOT A WOLF (cz)

Město: 
Ostrava
Místo: 
Plan B hardcore cafe

http://www.noomega.bandcamp.com/
http://www.grieved.bandcamp.com/
http://www.gotawolf.bandcamp.com/

No Omega (SWE) - sami popisují svou hudbu jako přímou, nezapomenutelnou a melodickou. Kapela se dala dohromady v lednu 2010 a první EP vydali v srpnu 2010 na Monument Records. Mají za sebou přes 100 koncertů po celé evropě a turné s kapelama jako Anchor nebo Reason To Care. Na jaře 2012 vydali full-lengh album Metropolis na labelu Monument Records ,které obsahuje rychlou, melodickou, emotivní a zaroven nasranou porci hardcoru.
Potěší fanoušky Dead Swans, More Than Life, Meleeh, Killing The Dream, Oceana nebo Rise and Fall

Grieved (SWE) - mladá kapela se dala dohromady v roce 2010 insporována temným hardcorem...jejich hudba střída rychlé pasáže s těžkýmy down-tempo rytmy. Na svém tour představí svuj debut Ageing ,který vyšel na Anchors Aweigh Records.
Potěší fanoušky Cursed, Jealous, Rise And Fall, Converge a dalších temnot.

Got A Wolf (CZ) - relativné mladá kapela z brněnska..avšak jak je kapela mlada tak to stojí za to!!! Pro mě asi největší objev CZ/SK hardcore scény za posledních pár let..na kapele jde vidět inspirace od Norma Jean, Cancer Bats, The Dillinger Escape Plan, Every Time I Die nebo Converge. Jejich EP, ktere si mužete v cele delce poslechnout na jejich bandcampu je rozhodně to nejlepší co tenhle rok na české hardcore scéně vzniklo. Těžkotonážní chaotická hudba se texty ,ktere nejsou uplně o hovně!

akce bude začínat ve 20:00
vlez:70kč