Bruno Ferrari zahraje v ROXY již příští čtvrtek 16. 5.

|
Bruno Ferrari zahraje v ROXY již příští čtvrtek 16. 5.

Takřka na den přesně po roce od křtu novinky Vaudeville se ve čtvrtek 16. 5. vrátí do pražské ROXY výjimečná postava obskurního domácího hudebního šoubyznysu Bruno Ferrari! Generační šansoniér, dekadentní showman a zpěvák slibuje při té příležitosti vrchovatou porci pro něj typického ironického mixu šansonu a osmdesátkového diska, přičemž by mělo hrát v setlistu prim především zmiňované loňské album Vaudeville.

To Bruno aktuálně připomíná zbrusu novým klipem ke skladbě Innocent Moustache Prisoner (link níže), který např. Musicserver ohodnotil devíti body z deseti a sám Bruno k němu říká: "Klip pojednává o skupině fanatických vyznavaček Bruna Ferrariho, které unášejí muže s chlupatými zády, vyholují jim na záda různé obrazce a z chlupů, které mužům oholí si vyrábějí knírky. Bruno Ferrarri se tímto videem staví na stranu vousatých žen a mužů s chlupatými zády."

Album Vaudeville jako takové, které produkoval věhlasný John Fryer (mj. Depeche Mode nebo Nine Inch Nails) a autorsky na něj přispěl také Brunův spoluhráč z kultovní kapely Vanessa Moimir Papalescu, je pak s ročním odstupem od vydání po právu považováno za Brunův dosud nejkompaktnější počin, s nímž navazuje na své předchozí opusy Peep Sound (2002), Man Fatal (2005) a Lovers In Danger (2006). Potvrzují to jak reakce fanoušků, tak recenze kritiků (např. Musicserver 7/10, Sanctuary 80% nebo MusicZone 5/7).

Samostatnou kapitolou jsou pak Brunovy live shows balancující někde mezi kabaretem a klasickým koncertem.  „Ta pravá šou přišla teprve s teatrálním Brunem a jeho partou. Lidi se smáli, skandovali, nestačili se divit vlastním očím a uším, šílené fanynky skákaly na pódium i pod...a to už teda bylo dost freaky!,“ napsal např. Fullmoonzine

Je nadmíru jasné, že podobně divoké, dekadentní a obskurní to bude i ve čtvrtek 16. 5. v ROXY, kde v coby Brunovi hosté vystoupí vizionářský elektro projekt My Name Is Ann a berlínská DJka Mz Sunday Luv, která si vezme na starost pořádně rozjetou afterparty. Patříte-li tedy mezi milovníky všelijakých hudebních podivností, břitkého humoru, nadhledu a zábavy s příchutí zhýralého kabaretu, neměli byste v ROXY rozhodně chybět.

Live: Bruno Ferrari

Support: My Name is Ann

Afterparty DJ: Mz Sunday Luv (DE)

Termín: 16. 5.

Otevření klubu: 19:00

Předprodej Ticketpro 150 czk + poplatky nebo každý všední den od 16:00 do 20:00 v NoD bez poplatků / na místě 200 czk

VIDEO

Bruno Ferrari - Innocent Moustache Prisoner: http://www.youtube.com/watch?v=May9dovYuh0&f

Bruno Ferrari - King Kong: http://www.youtube.com/watch?v=1f1kR3O2bl8

WEB

Bruno Ferrari Facebook: http://www.facebook.com/brunof2

Bruno Ferrari: http://www.brunoferrari.cz/

My Name Is Ann: https://www.facebook.com/pages/My-Name-Is-Ann/130338983682623

Mz Sunday Luv: https://www.facebook.com/pages/MZ-SUNDAY-LUV/312535695870

FB event: https://www.facebook.com/events/521149831278605

ROXY: http://www.roxy.cz/

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek