Kapela NOID pokřtí své debutové album s Lucií Bílou

|
Kapela NOID pokřtí své debutové album s Lucií Bílou

Rockový časopis SPARK pořádá 26. listopadu 2012 od 19.30 hodin v Hard Rock Café Praha svojí pravidelnou Spark Rock Party. Tentokrát zabrousí do modernějších vod, Spark na další pokračování rockového mejdanu pozval skupiny NOID a DYMYTRY. NOID v Hard Rock Café pokřtí své debutové album „Rány“, které vyšlo pod vydavatelstvím ALFEDUS. Kmotrou alba nebude nikdo jiný než Lucie Bílá. I DYMYTRY se pochlubí se svou zbrusu novou deskou „Neonarcis“. Vstupné zdarma!

SPARK ROCK PARTY krom rockových pecek nadělí také výraznou slevu na konzumaci piva po registraci na místě a koupi jednoho čísla podle vlastního výběru. Každý registrovaný vstoupí automaticky do tomboly o hodnotné ceny, které budou předány krátce po koncertě. Celým večerem vás bude provázet moderátor Jaroslav Šplulák a kromě hudebníků můžete potkat také své oblíbené redaktory.

Sestavu NOID tvoří známí a zkušení muzikanti – Václav NOID Bárta, Honza „Gorgy“ Görgel, Jiří Urban, Miloš Meier a Jakub Rolník. Jejich nové album „Rány“ je od počátku listopadu venku a obsahuje celkem 12 skladeb. Autoři si pohráli s různými styly a je tedy žánrově pestré, téměř od pop-rockových melodií až po nadčasové metalové aranže. Václav Bárta je srdcem i duší rockerem a v projektu NOID v doprovodu dalších členů vystihl svou pravou tvář. Nové CD lze objednat na e-shopu agentury Alfedus music http://eshop.alfedusmusic.cz/noid/.

Metalová formace DYMYTRY před časem poslala do světa své třetí studiové album „Neonarcis“, s kterým sklízí úspěch. Je plné energických kytarových riffů a rázných bicích v doprovodu sugestivního zpěvu. DYMYTRY a NOID mají dost společného, a to především své osazenstvo.  

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek