Skupina Davová psychóza vyráží na turné!

|
Skupina Davová psychóza vyráží na turné!

Punková legenda Davová psychóza vyráží po roce a půl na turné s názvem We support Occupy - Davová psychóza Tour 2012! Turné startuje už 30. března v Košicích a končí 28. dubna v Prievidzi. V průběhu čtyř týdnů odehraje Davovka 16 koncertů, z toho 10 na Slovensku a 6 v Čechách a na Moravě. Na každém koncertě se představí minimálně jeden host, názvy těchto kapel skupina zveřejní každým dnem. Na každý koncert si však Davová psychóza pozvala mladší kapely a dvě staré a ostřílené punk-rockové "vykopávky" - Ilegality a Zeměžluč (která patří také k prvním punkovým skupinám v Československu).

Davová psychóza ve složení Jano - zpěv, Marcel - kytara, Hulo - basa a Cibi - bicí představína každém koncertě průřez všech dosavadních alb v podobě přibližně 25 skladeb, přičemž koncertní program bude trvat skoro 90 minut. Na turné We support Occupy Davová psychóza oslaví zároveň i své 25. výročí existence (1987 - 2012). Vstupenky na skoro každý koncert turné jsou k dispozici v každé pobočce společnosti Ticketportál na Slovensku a v České republice, resp. online na ticketportal.sk a www.ticketportal.cz. Těsně před turné, koncem března vyjde u vydavatelství Papagajův hlasatel records (www.phr.cz) dlouho očekávaná reedice třetího alba Davové psychózy "Kríza vedomia" (1998) a to jako CD v digipack provedení, doplněném o video bonusy, tak i jako LP-deska! Na koncertech se budou kromě uvedené reedice prodávat i trička, placky a pod. Další info nejen o blížícím se turné Davové psychózy je možné najít na aktualizované oficiální stránce kapely www.davovapsychoza.punk.sk a na nově vytvořené www.facebook.com/davovapsychozaofficial.

 

DAVOVÁ PSYCHÓZA TOUR 2012 - WE SUPPORT OCCUPY

30.3. SK, Košice, Collosseum club

31.3. SK, Bardejov, Jazz/Rock/Café

05.4. SK, Banská Bystrica, Klub 77

06.4. SK, Piešťany, Lodenica muzik pub

07.4. CZ, Brno, Favál music circu

s08.4. CZ, Pardubice, RC Ponorka

09.4. CZ, Praha, Matrix music club

11.4. CZ, Olomouc, U-klub

12.4. CZ, Ostrava, Barrák music club

13.4. CZ, Michalovice u Havlíčkovho Brodu, KD, Punková Vysočina

14.4. SK, Žilina, Smerr pub

99.4. SK, Trenčín, Klub Lúč

20.4. SK, Bratislava, Klub intergalaktická Obluda

26.4. SK, Bratislava, Randal club

27.4. SK, Šaľa, Metroclub

28.4. SK, Prievidza, Element music club

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek