Festival Dokořán

|
Festival Dokořán
Datum: 
Čtvrtek 2. Srpen 2012 - Sobota 4. Srpen 2012
Účinkující: 

Memoary, Ajdontker, Porcelaine People, Retro Jokers, Tabu (PL), The Truth Is Out There, HC3, B.U.T.T., Matrones, Professor Leopard, Hrana (SK), Květy, Atari Terror, Zrní, Vypsaná fixa, Luno, Prago Uni

Město: 
Karviná
Místo: 
Areál Loděnice
Začátek: 
16:30
Cena: 
200 Kč - p

Již poosmé vás zveme na teď již "rutinní" karvinskou akci - multižánrový festival Dokořán, který si za léta svého působení získal své stálé návštěvníky a každým rokem přibývají jen noví. Kromě zmiňovaných kapel se můžete těšit také na tzv. Club Stage se spoustou DJs, kteří vás roztančí v rytmu drum'n'bass. Jako doprovodný program nebudou chybět ani divadla, která každým rokem obveselují nejednoho návštěvníka, který si chce chvíli sednout a oddychnout. Festival v roce 2011 podle Lidových novin získal titul jednoho z nejlepších z deseti českých festivalů a stal se největší kulturní událostí na Karvinsku podle časopisu Sedmička. Koná se tradičně v krásném prostředí parku Boženy Němcové v areálu Loděnice, kde bude k dispozici vše, co ke správnému festivalu patří.

Pokud tedy máte rádi směs různorodých žánrů a našli jste mezi kapelami i nějakého svého oblíbence, neváhejte přijet na Dokořán. Nudit se rozhodně nebudete a odnesete si nemalý letní hudební zážitek.

Více informací viz. webové stránky festivalu.