Sting pracuje na novém albu a Broadwayské show

|
Sting pracuje na novém albu a Broadwayské show

Deset let živých nahrávek, kompilací a „šuplíkovek“ uběhlo sice velmi rychle, ale skalní fanoušci jistě i tak doufali, že se nesmrtelné Žihadlo ještě nechystá do hudebního důchodu.

Sting se, jak píše prestižní deník New York Times, chystá vydat nové album, a to již na podzim tohoto roku. Ponese název The Last Ship a budou na něm skladby z jeho stejnojmenného připravovaného muzikálu. Ten by však měl spatřit světlo světa až v roce 2014.

Z deníku New York Times:

Písně na “The Last Ship” byly napsány tak, aby odkryly jistá zákoutí celého děje, a ten tak byl pochopitelnější. Titulní píseň je folk v rytmu valčíku, s nezřídka používanými křesťanskými metaforami, odvyprávěnými severským dialektem. To dává písni nový, až spirituální rozměr. Další píseň, “And Yet,” je najazzlá funky věc, zpívaná z pohledu námořníka připlouvajícího do domovského přístavu, který přemýšlí o ženě, kterou opustil. Zato “Dead Man’s Boots” je v podstatě dialog mezi otcem, jenž je zaměstnán v loděnici, a synem, který by chtěl dělat něco jiného a nejít v otcových šlépějích.

Album bude vydáno 24.9. pod hlavičkou Cherrytree, Interscope a A&M Records. Bude to tak první studiová deska s novým materiálem od vydání Sacret Love z roku 2003.

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek