100 stupňů a The Uniques v Roxy

|
100 stupňů a The Uniques v Roxy

Máme tu 22. výročí dne, kdy studenti bojovali za svobodu. I když by o té svobodě kdekdo rád i nerad polemizoval, v ROXY se 17.11. chystá párty Re:Vol.22, kde zahrají kapely 100°C a The Uniques (sk). O afterparty se postará DJ Raidem.

100°C

Kluci ze 100°C svým mana stylem brázdí českou scénu již mnoho let, netřeba tedy představovat tuhle thrash-popovou formaci z Mariánských Lázní. Kapela si tento den vybrala pro svůj pražský termín v rámci Manaworld Tour 2011.

Kromě songů z předchozích tří desek hodlají 100°C naservírovat fanouškům a ostatním návštěvníkům i několik pecek z připravovaného alba. Tedy ani ti, kterým se snad kapela zdá oposlouchaná, nepřijdou nazmar.

Web:http://www.100c.cz

http://www.facebook.com/pages/100C-official/112809237025

http://bandzone.cz/100c

 

Video:

 

The Uniques

Našlápnutá partička z Bratislavy získala velkou část fanoušků a strhla poprask mezi médii tak, že jednoho dne vyvěsila pár svých songů na Myspace. V roce 2010 vyslali do éteru new raveácké EP s názvem From The Dust a bylo vymalováno.

Ještě aby ne! Tahle kapela má parádní vkus. Navíc vytvořila kombinaci indierocku, garážového zvuku kytar, synťáků a hlavně geniálního vokálu. Tím se The Uniques stali v Čechách i na Slovensku dost unikátní, což jim předpovídá i jejich název.

V minulém roce jsme mohli navštívit turné napříč česko-slovenskem společně s Kazetami. Pro stávající, ale i neposkvrněné fanoušky, se kapela The Uniques vrací po roce opět do ROXY oslavit 17. listopad a bude to nářez!

Další žurnál

V září přijede do Prahy člen Wu-Tang Clanu Ghostface Killah

17. Červenec 2017 14:21 |
WU-BOX SÁGA POKRAČUJE. V ZÁŘÍ PŘIJEDE GHOSTFACE KILLAH.
... Zobrazit celý článek

Bruno Ferrari vydává "torrentové" EP a trhá rekordy na Startovači

13. Červenec 2017 09:34 |
Zhruba dva roky po veleúspěšné kampani Mortal Cabinet, společného projektu s Řezníkem a Františkem Štormem, se Samir Hauser vrátil na Startovač pod vlastním alter egem Bruno Ferrari. A podařilo se mu tam za pouhé 3 dny překonat cílovou částku 180 tisíc korun.
... Zobrazit celý článek

Skotští Mogwai oznamují předkapelu Sacred Paws - 31. 10. - Praha Roxy

12. Červenec 2017 08:45 |
MOGWAI + support SACRED PAWS (UK) 31. říjen 2017, Roxy, Praha Mogwai představí Praze své svěřenkyně Sacred Paws  7. července, Praha - Na svém podzimní turné k chystané desce Every Country's Sun, vyráží skotská post-rocková senzace Mogwai s dívčím duem Sacred Paws. Debut předskokanek vyšel na kapelním labelu Mogwai Rock Action.
... Zobrazit celý článek

Brutal Assault 2017 - VYHLAŠUJEME BOJ PROTI FRONTÁM

10. Červenec 2017 11:13 |
Naše nová služba FULFILLMENT, o které jsme vás informovali, je jenom jednou součástí naší strategie, která zabrání opakování loňských středečních front u vstupu, které máme stále na paměti. Nejdůležitější zbraní bude dvojnásobné navýšení odbavovací kapacity. U vstupu budou letos dva odbavovací stany, každý se stejnou kapacitou, jaká byla celkově vloni.
... Zobrazit celý článek