Music for compassion

|
Music for compassion
Datum: 
Pátek 6. Září 2013 - Úterý 23. Duben 2024
Účinkující: 

GOT A WOLF, TALES OF ERROR, TISÍC LET OD RÁJE

Město: 
Brno, Slovákova 10
Místo: 
Vegalité
Začátek: 
20:00

Koncert na podporu projektu vegan-fighter.com.

TALES OF ERROR - Kapela z Prahy a Mostu, která hraje melodickou směs hardcore a punku a jejíž některé členy můžete znát z našich VF exhibicí. Kapela letos vydala velice kladně hodnocené EP Ritual a ukázku jejich tvorby můžete slyšet například na jejich Bandzone profilu zde: http://bandzone.cz/talesoferror

TISÍC LET OD RÁJE -  Brněnská kapela, kde hraje na kytaru jeden ze zakladatelů projektu Vegan fighter Honza Müller. Kapela má za sebou mnohaletou historii, tři vydaná CD, z nichž první nahrávka z roku 1999 je textově zřejmě jedním z nejradikálnějších CD směřujícím k právům zvířat, které u nás vzniklo. V další tvorbě se pak kapela, která hraje směs doom/black metalu a hardcore přiklonila k tématům hlubinné ekologie. Více info zde.

GOT A WOLF - Mladá blanenská kapela, která produkuje extrémě energický hardcore a jak sama tvrdí, hraje nejradši bez pódia a světel - čím nahlas, tím autentičtěji. Kapela má kritické texty vystupující proti všem formám útlaku, podporuje zvířecí práva a kampaň GNWP. Její tvorbu najdete buď na jejich bandzone profilu nebo stránkách www.gotawolf.cz.

Přidej se k události na Facebooku: http://www.facebook.com/events/415816185200893/